Проект рекомендованого меню для використання в закладах освіти

Міністерство охорони здоров’я України повідомляє про оприлюднення меню рекомендованого для використання в закладах освіти, дитячих закладах оздоровлення та відпочинку, а також дитячих закладах сфери соціального захисту.

 

Розробка меню здійснювалась робочою групою до складу якої увійшли представники МОЗ України, Євген Клопотенко та команда проєкту CultFood, технологи та дієтологи, голова ВГО «Асоціація дієтологів України».

Меню розроблялись на підставі норм харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 24 березня 2021 р. № 305.

Технологічна документація на страви та вироби, що увійшли до меню надана Євгеном Клопотенко та командою проєкту CultFood. Крім того, під час складання меню частково була використана технологічна документації на страви та вироби зі збірників рецептур з деякими доопрацюваннями щодо вмісту солі, жирів та цукрів.

З технологічною документацією на страви та вироби можна ознайомитись за посиланням –https://drive.google.com/drive/u/3/folders/1F1_cxW3EuvSQ8D2Jvvs4jGHBWgr_QLs2.

З меню можна ознайомитись за посиланням – https://moz.gov.ua

Зауваження та пропозиції приймаються Директоратом громадського здоров’я та профілактики захворюваності МОЗ України протягом 10 днів з дня оприлюднення у письмовому або електронному вигляді:

school.foodua@gmail.com

01601, м. Київ, вул. Грушевського, 7.

 

Потрібна додаткова консультація з цього питання? Звертайтесь, будемо раді вам допомогти. +38 (066) 551-44-80, club4tenders@gmail.com

Маргарита Сєднєва

Експертка у сфері публічних закупівель, юристка
Засновниця першого тендерного порталу 4TENDERS

Замовникам торгів

Послуги замовникам торгів при проведенні закупівель на Prozorro

Учасникам торгів

Послуги Учасникам торгів при проведенні закупівель на Prozorro

Підписатись на розсилку